Ο διαδικτυακός τόπος μίας διοργάνωσης αποτελεί δομικό στοιχείο για την επιτυχία της. Η εταιρία, εκτός των άλλων, αναλαμβάνει την ανάπτυξη ολοκληρωμένων εφαρμογών που εξυπηρετούν τη διοργάνωση αγώνων δρόμου. Τα βασικά χαρακτηριστικά των εφαρμογών είναι τα παρακάτω:

• Δυναμική προσαρμογή περιεχομένου – οι χειριστές θα μπορούν να προσθέτουν ή να αλλάζουν άμεσα το περιεχόμενο χωρίς την παρέμβαση προγραμματιστών ή των υπεύθυνων λειτουργίας της διαδικτυακής πύλης. 

• Διαχείριση Διαφημίσεων – θα δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης διαφημιστικών θέσεων (text links, εικόνες ή και flash banners) σε διάφορες θέσεις στις ενότητες και στις σελίδες του τόπου.

• Αναφορές - Θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής κάθε είδους αναφοράς που θα είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση της διαδικασίας εγγραφών.

Εγγραφές – Πληρωμές: Προσαρμοσμένες υπηρεσίες τόσο στο επίπεδο επαφής με το δρομέα (frontoffice) όσο και στο επίπεδο διαχείρισης των εγγραφών από την Οργανωτική Επιτροπή (backoffice). Η εφαρμογή έχει τα χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού καταστήματος (υποστηρίζεται η πληρωμή των συνδρομών με πιστωτική κάρτα).